МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ОСНОВНИХ ПАРАМЕТРІВ ОБ'ЄМНОГО ДРУКУХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

В. Бойко, А. Муравйов

Анотація


Анотація - робота присвячена методиці експериментального визначення напруги зсуву, швидкості зсуву, в'язкості та об'ємної витрати в'язко-пластичної рідини при її русі в каналах об'ємного формувача, і розробці принципової схеми експериментальної установки для їх дослідження.

Повний текст:

PDF

Посилання


Шарм Г. Основы практической реологии / Г. Шарм. / М.: Колос. - 2003. - 340 с.

КузнечовО.А.Реология пищевых масс / О.А Кузнечов, Е.В. Волошин, Р.Ф. Сагитов: Оренбург, - 2005. - 290 с.

РейнерМ. Реология./М. Рейнер. М.: Колос. - 1965 - 410 с.

Мачихин Ю.А. Инженерная реология пищевых материалов. / Ю.А. Мачихин, С.А. Мачихин / - М.: - Легкая и пищевая промышленность - 1987. – 465 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.