ТЕОРЕТИЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕЧІЇ В'ЯЗКО-ПЛАСТИЧНОЇ РІДИНИ ПО КАНАЛУ ФОРМУВАЧА ПРИ ОБ'ЄМНОМУ ДРУЦІ (3D)

В. Бойко

Анотація


Анотація - стаття присвячена створенню математичної бази для виконання теоретичних розрахунків параметрів течії в'язко-пластичного харчового продукту по циліндричним каналам об'ємного формувача при виготовленні виробів методом послідовного нанесення валків продукту при об'ємному друку 3D.

Повний текст:

PDF

Посилання


Шарм Г. Основы практической реологии / Г. Шарм. / М.: - Колос. – 2003. – 340 с.

Кузнечов О.А. Реология пищевых масс / О.А Кузнечов, Е.В. Волошин Р.Ф. Сагитов. - Оренбург - 2005. - 290 с.

Рейнер. М. Реология./ М. Рейнер . М.: - Колос. - 1965 - 410 с.

Уилкинсон У.Л. Неньюновские жидкости. /У.Л. Уилкинсон / ¬Мир.- М.: - 1964. - 520 с.

Мачихин Ю.А. Инженерная реология пищевых материалов. / Ю.А. Мачихин, С.А. Мачихин / - М.: - Легкая и пищевая промышленность - 1987. - 465 с.

Остриков А.Н. Процессы и аппараты пищевых производств./А.Н. Остриков и др./ - Санкт-Петербург: ГОРД - 2007. - 700 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.