СПОСІБ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ СУШІННЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
Анотація
Анотація – робота присвячена обгрунтуванню способу інтенсифікації процесу сушіння макаронних виробів за рахунок зниження в об'єкті енергії зв'язку вологи зі складовими компонентами тіста шляхом попередньої термообробки.
Повний текст:
PDFПосилання
Гинзбург А.С. Основы теории и техники сушки пищевых продуктов. - М.: Пищевая промышленность. 1973. - 178 с.
Петриченко С.В. Вплив температури і вологості на структурно-механічні та електричні властивості харчових продуктів / С.В. Петриченко, І.П. Назаренко, О.М. Берека// Праці Таврійської державної агротехнічної академії: наукове фахове видання. Випуск 25, 2005. - стор. 161-168.
Медведев Г.М. Технология макаронного производства. - М.: Колос. 1999. - 272 с.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.