СПОСІБ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ СУШІННЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ

С. Петриченко, Н. Паляничка, В. Олексієнко

Анотація


Анотація – робота присвячена обгрунтуванню способу інтенсифікації процесу сушіння макаронних виробів за рахунок зниження в об'єкті енергії зв'язку вологи зі складовими компонентами тіста шляхом попередньої термообробки.

Повний текст:

PDF

Посилання


Гинзбург А.С. Основы теории и техники сушки пищевых продуктов. - М.: Пищевая промышленность. 1973. - 178 с.

Петриченко С.В. Вплив температури і вологості на структурно-механічні та електричні властивості харчових продуктів / С.В. Петриченко, І.П. Назаренко, О.М. Берека// Праці Таврійської державної агротехнічної академії: наукове фахове видання. Випуск 25, 2005. - стор. 161-168.

Медведев Г.М. Технология макаронного производства. - М.: Колос. 1999. - 272 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.