ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ МЕХАНІЧНОГО ДООЧИЩЕННЯ ТОПІНАМБУРУ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ КОМБІНОВАНОГО СПОСОБУ ОЧИЩЕННЯ
Анотація
Повний текст:
PDFПосилання
Slavin, J. Health Benefits of Fruits and Vegetables [Text] / J. Slavin, B Lioyd // Journal: Advances in Nutrition. – 2012. – V. 3. – Iss. 4. – P. 506–516.
Rennie, C. Preferences for steaming of vegetables [Text] / C. Rennie, A. Wise // Journal of Human Nutrition and Dietetics. – 2010. – V. 23. – P. 108–110.
Siti Mazli, M. Design and Development of an Apparatus for Grating and Peeling Fruits and Vegetables [Text] / M. Siti Mazli, A. Nur Aliaa, H. Nor Hidayati, M. Intan Shaidatul, W. Wan Zuha // American Journal of Food Technology. – 2010. V. 5. – Iss. 6. – P. 385–393.
Pereira, R. Environmental impact of novel thermal and non-thermal technologies in food processing[Text]/R.Pereira,A.Vicente // Food Research International. – 2009. – V. 43. – Iss. 7. – P. 1936–1943.
Pieniak, Z. Subjective and objective knowledge as determinants of organic vegetables consumption[Text]/ Z. Pieniak, J. Aertsens, W. Verbeke, // Food Quality and Preferenc. – 2010. – V. 21. – Iss. 6. – P. 581–588.
Deynichenko, G. Stabilization of quality cleaning onion innovative way [Text] / G. Deynichenko, O. Tereshkin, D. Gorelkov, D. Dmitrevskyi // Recent Journal. – 2013. – Vol. 14, № 4 (40). – P. 246–250.
Терешкін, О.Г. Теоретичне моделювання процесу термічної обробки овочів під час їх очищення [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Технологічний аудит та резерви виробництва. – 2016. – №1/1(27). – С. 57–65.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.