УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОКУ ЯБЛУЧНОГО НАТУРАЛЬНОГО ПРЯМОГО ВІДЖИМУ
Анотація
Повний текст:
PDFПосилання
Асептическое консервирование плодоовощных продуктов. Под ред. д.т.н. В.И. Рогачева. – М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1981. – 288 с.
ДСТУ 4150:2003 «Соки, напої сокові, нектари плодово-ягідні, овочеві та з баштанних культур»: Національний стандарт України. – К.: ДЕРЖПОЖИВСТАНДАРТ України. – 2004. – 15 с.
ДСТУ 4283.1:2007, ДСТУ 4283.2:2007 «Консерви Соки та сокові продукти»: Національний стандарт України. – К.: ДЕРЖПОЖИВСТАНДАРТ України. – 2007. – 30 с.
Назаренко В.О. Формування якості товарів. – Режим доступу: http://westudents.com.ua/glavy/90595-varennya.html.
Соки неосветленные и осветленные. – Режим доступу:http://www.znaytovar.ru/s/Soki-neosvetlennye-i-osvetlenn.html.
Соки та напої. – Режим доступу: http://ukrprod-service.com.ua/juicesanddrinks.
Технология производства яблочных соков. – Режим доступу: http://www.newreferat.com/ref-29891-1.html.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.